YOGA RETREAT WEEK

1-7 juni 2015

Portugal     

 

 

Beleef een inspirerende yogaweek in de betoverende vallei van retreatcenter Gravito in Midden-Portugal. Slaap in een tipi en geniet van het diverse programma met workshops in Kundalini yoga en Vinyasa yoga. Daniël Hari Bir Singh en Loes Steenhuis zijn twee gepassioneerde yogadocenten uit Groningen en geven samen workshops.

 

De locatie

Retreatcenter Gravito ligt op een prachtige locatie midden in de Portugese wilde natuur nabij het kleine dorpje Pedrógão Grande. Gelegen in de groene provincie Beiras precies tussen de steden Pompal en Castelo Branco. Deze streek kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, kabbelende riviertjes, gebergten en fantastische vergezichten. De rust die men hier vindt wordt door velen gewaardeerd. De natuur is ongerept en in haar oorsprong aanwezig. Dit maakt de locatie uniek voor yoga en meditatie beoefening. De rust en de aanwezigheid van alle natuurlijke elementen bieden een zeer aangename sfeer. Het retreatcenter functioneert off-the-grid wat inhoudt dat het volledig onafhankelijk is in haar energievoorziening. Door gebruik van zonnepanelen, zonneboilers en waterkracht wordt eigen energie opgewekt. Drinkwater komt uit eigen bron. Op deze wijze wordt het verblijf zo duurzaam mogelijk gemaakt. Bekijk foto’s van de locatie.

 

Het verblijf

Je verblijft in een tipi, een oorspronkelijke indianentent vervaardigt van canvas en van alle gemakken voorzien. Voor een week ‘woon’ je even helemaal in het hart van de natuur. Sanitaire voorzieningen zoals toiletten, douches en warm water zijn aanwezig. Alle workshops worden op locatie aangeboden, zowel binnen in een ruime yurt als buiten op een groot houten platform. Zowel de yurt als het houten platform en de tipi’s bevinden zich in de vallei. Onderin de vallei stroomt een rivier waarin je ten alle tijden kan zwemmen. De vallei wordt omringt door uitgestrekte den- en eucalyptus bossen. Tijdens meerdere dagdelen worden er biologische en vegetarische maaltijden aangeboden. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën en intoleranties.

 

Het programma

Het weekprogramma zal bestaan uit een gebalanceerde combinatie van Kundalini & Vinyasa yoga. In de vroege morgen kun je aansluiten bij de ochtendsadhana of kiezen voor een ochtendles voor het ontbijt. Afhankelijk van de deelnemers zullen de lessen in het Engels of Nederlands gegeven worden. Indien nodig is er altijd een mogelijkheid om de lessen te vertalen naar het Nederlands wanneer deze in het Engels gegeven worden. Tijdens deze week zal er genoeg ruimte zijn voor ontspanning en vrije tijd. Wandelen in de natuur, dorpjes in de omgeving bezoeken of een frisse duik nemen in de rivier behoren tot de mogelijkheden. Ook is er tijd om begeleide natuurwandelingen in de omgeving te maken. In de avond wordt er kampvuur en muziek gemaakt.

 

5.00u Sadhana (optioneel)
7.30u Ochtend yoga
9.15u Ontbijt + vrije tijd
13.00u Lunch + vrije tijd
17.30u Middag yoga
20.00u Diner

 

Daniël Hari Bir Singh verzorgt de Kundalini yoga, Loes Steenhuis de Vinyasa yoga. Beide docenten geven meerdere jaren op bevlogen wijze les in en om de stad Groningen. Loes is woonachtig in Portugal en biedt daar haar lessen en workshops aan. Daniël Hari Bir is als docent actief in Groningen. De yogaworkshops in deze yoga retreatweek zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Er bestaat de mogelijkheid om je persoonlijke wensen en voorkeuren tijdens het verblijf af te stemmen met de docenten.

 

 

Lees meer over beide docenten

 

Daniël Hari Bir Singh: www.waheguru.nl    &    Loes Steenhuis: www.luzamunda.com

 

 

YOGA RETREAT WEEK

1-7 juni 2015

Retreatcenter Gravito/ Pedrógão Grande/ Portugal

Daniël Hari Bir Singh & Loes Steenhuis

 

 

KOSTEN VAN DEELNAME

SPECIAL EARLY BIRD

MAART ACTIE (!) – Bij reservering in de maand maart 2015: 495.00 euro

Bij reservering vanaf 1 april 2015: 595.00 euro

 

 

 ALGEMENE VOORWAARDEN

(*) Inclusief: accommodatie & verblijf in (naar eigen wens) gedeelde tipi op basis van volpension, (bio/vega) ontbijt/ lunch/ diner, deelname aan alle workshops, gebruik sanitaire voorzieningen. Mogelijkheid tot het maken van (begeleide) natuurwandelingen.

(*) Exclusief: retourvlucht Nederland-Portugal, vervoer luchthaven-retreatcenter Gravito en vice versa (op eigen gelegenheid), transport vanaf busstation Pedrógão Grande naar retreatcenter Gravito is in overleg mogelijk, excl. annuleringsverzekering, excl. reisverzekering.

(*) Je maakt je reservering door het contactformulier in te vullen. Vul hierbij in je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en rekeningnummer. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt.

(*) Je bevestigt je reservering definitief door het totaalbedrag uiterlijk vóór 1 april 2015 over te boeken naar; NL19 TRIO 0197 7271 15 t.n.v. L. Steenhuis o.v.v. LuzaMunda Yoga Retreat juni 2015. Hierna ontvang je per mail een ontvangstbevestiging van deelname. 

(*) Alle wijzigingen voorbehouden. Bij het niet doorgaan van de yoga retreatweek, door tekort aan deelnemers of andere onvoorziene redenen zal het totaalbedrag vóór 1 juni 2015 op je rekening geretourneerd worden. Wij adviseren om voor je vlucht een annuleringsverzekering af te sluiten.

(*) Deelname op eigen risico. LuzaMunda stelt zich niet aansprakelijk voor gemaakte kosten bij annulering van de yoga retreatweek en/of schade aan je eigendommen en/of verlies van je eigendommen tijdens je verblijf of tijdens het verblijf van je goederen op het terrein van retreatcenter Gravito.

(*) Een retourvlucht van Amsterdam naar Lissabon staat gelijk aan een CO2-uitstoot van 0.75 ton. Compensatie is mogelijk via greenseat.nl voor min. 7,09 euro of via treesforall.nl voor min. 7,31 euro. Per boeking reserveert LuzaMunda de kosten voor de aanplant van een boom in Portugal.

 

 

Reserveren of vragen? Gelieve het contactformulier in te vullen.

Graag tot ziens in Portugal. Bem-Vindo!

 

Namasté!

Loes, Bram & Daniël Hari Bir

 

 

MAAK JE RESERVERING